Sportklub Prva Liga Srbije u 4. kolu Plavim Zmajevima donosi gostovanje aktuelnim šampionima Srbije, kragujevačkim Divljim Veprovima. Kako su prethodne sezone Plavi Zmajevi bili jedini klub sa ovih prostora koji je uspeo da na terenu sruši Veprove, sigurno će meč imati posebnu draž, pogotovo ako se prisetimo da je taj meč ipak pripao aktuelnim šampionima nakon usvojene žalbe zbog administrativne nepravilnosti.

Blue Dragons Wild Boars
Neporaženi Veprovi dočekuju Zmajeve koji trenutno imaju skor 1-1 i još uvek traže svoju igru nakon pobede nad kikindskim Mamutima na domaćem terenu 30-22. Zmajevi su se u međuvremenu pojačali sa nekadašnjim igračem Veprova, Alenom Remzijem, koji je prethodne godine podigao pehar šampiona Srbije baš sa pomenutom ekipom. Pored Remzija Zmajevi su uspeli da iz „penzije“ vrate Valentina Stojiljkovića, kao i bivšeg reprezentativca i igrača pančevačkih Pantera, Vladimira Trajanovića.

– Od početka sezone nikako nismo uspeli da skupimo najjači tim za utakmice, uvek nam par startera nedostaje zbog poslovnih ili privatnih obaveza. Plašim se da je i ovoga puta ista situacija, ali ostatak ekipe će svakako dati sve od sebe da se ispune zadaci i ciljevi koji su zacrtani. Veprovi igraju odličan fudbal i predstoji nam veliki test u Kragujevcu, fizički, taktički i psihički. – izjavio je Srđan Aleksandrović, ofanzivni linijaš Plavih Zmajeva.


Kragujevac Wild Boars i Beograd Blue Dragons sastaju se u subotu 5. maja s početkom od 16h na pomoćnom terenu stadiona Čika Dača u Kragujevcu (teren sa veštačkom travom).