Nakon otvaranja sezone protiv Pančeva, ekipa Zmajeva odlazi u goste ekipi Sombor Celtis. Meč počinje u nedelju, 15h na gradskom stadionu u Somboru.

Somborci se posle dugo vremena vraćaju u PLS (prva liga Srbije), nastupaju bez stranih igrača, a prvi meč im je bio protiv aktuelnih šampiona Divljih Veprova, koji su izgubili. Zmajevi su poslednji put igrali protiv Celtisa 2011te godine i trijumfovali u gostima 18:30.

Ove godine Zmajevi idu po nove bodove na sever zemlje, ali domaćin ne planira da se preda unapred što se moglo videti na meču u Kragujevcu, tako da nas očekuje zanimljiva utakmica u nedelju.

 

Za nedeljnu utakmicu drugog kola izjavu je dao glavni trener Zmajeva, Džejms Fajed III.

 

We have a great week of practice. Second game, the butterflies are out, and we can get down to business and play the best we can against Celtis.

Pancevo game was a bit sloppy, we will correct those mistakes and look to get new win. Sombor is a young club in first league, but they are fast on the edges and have some big guys in the trenches. Away games are always tough, so we will be 100% ready to play.

 

Imali smo odlične treninge protekle nedelje. Drugi meč, karte su otvorene, prionućemo na posao i odigrati najbolje što možemo protiv Celtisa.

Utakmica protiv Pančeva je bila malo aljkava, ispravićemo greške i tražiti novu pobedu. Sombor je novi klub u prvoj ligi, ali su brzi sa strane i imaju velike momke u rovovima. Gostujuće utakmice su uvek teške, tako da ćemo biti spremni da damo 100% na tom meču.