U 2.Kolu SAAF SPORTKLUB PRVE LIGE SRBIJE Zmajevi će ugostiti Indianse iz Indjije na Stadionu FK Heroj u Jajincima.Kick off zakazan je za 15:00h.

Podsećanja radi, pre dve sezone Zmajevi su izgubili od Indiansa na svom terenu rezultatom 13-16, u do sada jedinoj takmičarskoj utakmici ova dva tima. Tadasnji RB Zmajeva Željko Kostić, ovoga puta u ulozi  LB-a, ukratko je izjavio svoja očekivanja od nedeljnog meča ali sa osvrtom na već pomenuti meč 2014.godine.
Očekuje nas jedna krajnje zanimljiva, tvrda i neizvesna utakmica sa protivnikom koji je ,kao i mi, silno motivisan i gladan pobede. Posle poraza u prvom kolu od aktuelnog šampiona vredno smo radili da konsolidujemo svoje redove i da sklopimo sve kockice koje su nedostajale u igri u drugom poluvremenu. Mislim da će zaista finese odlučivati o pobedniku kao što je to bilo i pre dve godine kada smo imali poslednji zvanični susret u Beogradu koji mi dobro pamtimo. Izgubili smo rezultatom 13-16 i bila je napeta i jaka utakmica, a ne očekujem ništa slabiju ni ovaj put. Očekujem fer i korektnu igru sa obe strane ali takodje i verujem da će moja ekipa iskoristiti prednost domaćeg terena i izboriti prvu pobedu.”

 

Indiansi su takodje bili neuspešni na startu lige, izgubivši u Kragujevcu od domaćih Divljih Veprova rezultatom 41-0. Ekipa je delovala neuigrano, baš kao i Zmajevi u Novom Sadu. Svakako da to nije pravi odraz jačine i sposobnosti ove dve ekipe pa sa sigurnošću možemo reći da će u Nedelju biti neizvesna i zanimljiva utakmica i borba za prve bodove.