U nedeljnom obračunu na stadionu FK “Heroj” sastaju se dva tima koja traže ulazak u wild card rundu playoffa.

Beogradskim Zmajevima gostuje ekipa Golden Bears iz Bora koja je uspela da uhvati priključak u borbi za playoff pobedom nad ekipom Mammothsa na domaćem terenu rezultatom 29-26. Baš ta pobeda je i dala vetar u ledja boranima i nadu da mogu do razigravanja u svojoj premijernoj sezonu elitnog takmičenja.

Plavi Zmajevi se sa druge strane nadaju pobedi na domaćem terenu i samim tim boljoj poziciji na tabeli pred poslednju utakmicu regularnog dela sezone. Obe ekipe će u meč ući dosta oslabljene budući da je sezona već uzela danak u vidu povreda par startera sa obe strane.

Plavi Zmajevi Vukovi

– Za vikend nas očekuje prva od dve biti-ili-ne-biti utakmice koja će odlučiti o daljem plasmanu Zmajeva pred razigravanje. I pored brojnih poteškoća i povreda koje nas prate tokom cele sezone smatram da smo kadri da prikažemo kvalitetan fudbal i izborimo pobedu u nedeljnoj utakmici. Dočekujemo Bor spremni i uz disciplinovanu igru možemo da se nadamo dobrom rezultatu. – izjavio je Ilija Jovanović, defanzivni linijaš Zmajeva.

U redovima Zmajeva ipak gaje se velike nade da se ova utakmica može rešiti u našu korist pametnom igrom i kontrolom lopte. Krajnje je vreme da se Zmajevi trgnu i napokon prikažu igru kakva im dolikuje.

Utakmica protiv Bor Golden Bears-a će se odigrati u nedelju od 13h na terenu FK “Heroj” u Jajincima.

Photo by: Aleksandar Todorović