Prošlogodišnji startni QB beogradskih Plavih Zmajeva produžio je saradnju potpisivanjem ugovora pa će i naredne sezone predvoditi napad nebesko-plavih.

Iako je Bouven u Zmajeve došao tek u drugom kolu regularnog dela sezone i da je imao samo jedan trening sa hvatačima pred prvi nastup, brzo je bačen u vatru u potpuno novom okruženju. Uprkos svemu brzo se snašao u novom sistemu, vodio svoj tim do plajofa i naravno prvog polufinalnog nastupa Zmajeva nakon 2013. godine, postigavši pritom 18 tačdaunova pasom. Jasno je svima da od ovog momka tek možemo očekivati još bolje partije kada se bude uigravao sa ekipom u predsezoni i kada se bude implementirao plejbuk koji paše i njemu i ekipi.

Dobrodošao nazad, Džordž!

Plavi Zmajevi će zvanične predsezonske pripreme početi sredinom januara nakon praznika, a od oktobra meseca biće rađeni otvoreni trajout treninzi jednom ili dvaput sedmično. Na ove treninge dobrodošli su svi zainteresovani momci, a bliže informacije mogu se dobiti putem mejla ili porukom u inbox na zvaničnom Fejsbuk profilu kluba.