Ekipa beogradskih Blue dragons-a prikladnom proslavom obeležila je kraj još jedne uspešne godine za sobom. Proslavom u klubu Fakulteta za fizičku kulturu „DIF Košutnjak“ ujedno je obeležen i odlazak u igračku penziju nekoliko igrača koji su prethodne decenije, pa i duže, nosili nebesko plavi dres i pružali odlične partije za svoje Zmajeve.

Ovom prilikom uručena su priznanja Valentinu Stojiljkoviću, Dušanu Ćurčiću, Željku Novaku i Milošu Grujičiću kao vid velike zahvalnosti uprave kluba i njihovih saigrača u svemu što su kao igrači činili na terenu i van njega. Sam gest dodele priznanja ujedno je bio i svojevrsna uvertira u plan i program kluba u dolazećoj 2019.godini.

Zmajevi će sa oficijalnim predsezonskim programom priprema za narednu sezonu početi 19.Janura sa novim trenerskim kadrom i pojačanom organizacijom. Za Ofanzivnog koordinatora imenovan je dosadašnji TE Željko Novak kome će pomoć u napadu u vidu pozicionih trenera pružati Srdjan Aleksandrović (OL), Miloš Grujičić (RB/FB), kao i američki QB Dzordz Boven koji će se po drugu put Zmajevima priključiti na prozivnom treningu. Za Defanzivnog koordinatora postavljen je dugogodišnji defanzivni bek i risiver Dušan Ćurčić, a pomoć na pozicijama pružaće mu Nemanja Stanić (DB), Atilla Pravda (DL), Nebojša Rajković i Željko Kostić (LB) uz podršku još jednog američkog igrača koji će se ekipi pridružiti početkom Februara.