Potpisivanjem QB-a Džordža Bovena još u Avgustu mesecu beogradski Plavi Zmajevi pokazali su da ozbiljno žele da se spreme  za dolazeću sezonu 2019. Po rečima uprave kluba u narednim mesecima očekuje nas dosta promena u kadrovskoj struci i igračkom korpusu.

Nakon jednosezonske pauze ponovo ćemo u redovima Zmajeva videti reprezentativne defanzivne bekove Lazara Bogićevića i Aleksu Miškovića. Lazar je propustio prošlu sezonu usled privatnih obaveza i pridružiće se ekipi sredinom Januara 2019.godine kada beogradski tim počinje sa zvaničnim pripremama. Aleksa Mišković je nakon odigrane sezone u Zmajevima 2017.godine odlučio da pomogne svom matičnom klubu u Sremskoj Mitrovici tokom protekle sezone, a nakon ispadanja Legionara u niži rang vraća se u beogradski tim.

Svakako će bekfild Zmajeva biti znatno pojačan povratkom ova dva talentovana reprezentativca, pogotovo imajući u vidu da je dubina rostera defenzivnih bekova bila problem tokom cele prošle sezone.

Zmajevi su takođe potpisali još jednog povratnika u ekipu, risivera Aleksu Stanića. Reč je o veoma talentovanom  i dominantnom igraču koji je zbog univerzitetskih obaveza i puta u SAD propustio protekle dve sezone, ali se vraća u pravom momentu kako bi dao još jedno oružije QB-u Džordžu Bovenu.