Sportklub superliga Srbije počinje u subotu. Stari poznanici, Pančevo Pantersi, dočekaće na terenu SC Mladost u 14:30h goste iz Beograda i taj meč je početak sezone 2017.

Publicerat av UG-Photo den 8 maj 2016

Trenutni rezultat u međusobnim duelima je u korist Pantera 9 – 5, ali to nikako nije merilo kvaliteta ove dve ekipe. Rivalstvo na terenu je veliko, prošlost tu nema nikakvu ulogu, pobediće tim koji spremniji i kompletniji sa igračima. Kao i svake godine, to je problem i ove za mnoge klubove, povrede i privatne obaveze sprečavaju igrača sprečavaju mnoge timove da budu u kompletnom sastavu.

Za sajt Zmajeva o predstojećoj utakmici pričali smo sa Milošem Josovićem, lajnbekerom Blue Dragonsa.

Miloše, koliko si susreta imao sa Panterima i kakva su tvoja očekivanja?

 

Iz moja 4 susreta sa Pančevcima mogu slobodno reći da nas očekuje jedna ozbiljna utakmica kao i svaka prethodna. Biće to veoma interesantan duel za pogledati, kao što je uvek i bio.

 

Kao što sam rekao tesnu utakmicu očekujem, dobro se poznajemo i dugo. Dobri smo rivali oduvek bili, a utakmice uvek zanimljive, na terenu i tribinama. Mogu slobodno da obećam navijačima koji budu na tribinama odličan fudbal, neće se pokajati ako dođu, nije Pančevo daleko…

 

Naše utakmice su uvek neizvesne do kraja, sa puno preokreta i malom rezultatskom razlikom. Retko se dešavalo da je bilo neke veće razlike u našim susretima, izuzev prošle godine kada smo imali velikih problema sa igračima. Nikad se ne zna šta će se desiti u kom trenutku, dugo se poznajemo kao što sam već rekao, tako da nijanse u trenutku, danu, vremenu prave razliku u igri. Uglavnom, uvek je zanimljivo igrati protiv Pančeva, veliki protivnici zaslužuju veliko poštovanje.

Foto: Miloš Rafailović
Foto: Miloš Rafailović (Josović protiv spartanaca)

 

Hvala Miloše, nakon tvoje igre protiv Spartanaca verujemo da ćeš doprineti dosta kako bi meč bio interesantniji.

Pančevo, SRC Mladost, 14:30