Bliži se kraj decembra i u vazduhu gotovo da možemo da namirišemo Božićne i Novogodišnje praznike koji nam donose novu i svakako zanimljivu sezonu SAAF Sportklub Prve lige Srbije u 2020.godini, a sa njom i dosta novih predsezonskih dešavanja.

Beogradski Zmajevi su svoje prvo predsezonsko okupljanje zakazali za 12.januar 2020. godine gde će se stručnom štabu odazvati preko 60 igrača koji će se boriti za startne pozicije krajem marta meseca kada Prva liga zvanično počinje. Na dva decembarska trajaut treninga ,održana na stadionu „Heroj“ u Jajincima, stručni štab beogradske ekipe mogao je da proceni nove igrače i rasporedi ih na primarne pozicije na kojima će se oprobati u tromesečnoj predsezoni.

U nov takmičarski ciklus Zmajevi ulaze sa pojačanim stručnim štabom, ne samo igračkim kadrom, te u novoj trenerskoj postavci možemo videti sledeće trenere:

Head coach/WR Coach – Željko Novak;

O-Line coach – Srđan Aleksandrović;

RB coach/ST Coordinator – Miloš Grujičić;

Offensive assistant – Austin Carter.

Defensive Coordinator/DB coach – Dušan Ćurčić;

D-Line coach – Attila Pravda;

LB coach – Marko Božić;

LB assistant – Željko Kostić;

LB/DL assistant – Justice Jardine;

DB Coach – Nemanja Stanić.

Strenght & conditioning coach – Predrag Trajković

Kao i prethodnih godina Zmajevi su potpisali dva iskusna import igrača koji će se timu pridružiti početkom februara meseca. Na poziciji kvoterbeka zaigraće Austin Carter iz Čikaga, dok će na poziciji OLB zaigrati Justice Jardine sa Havaja.

Zmajevi će nakon dvomesečnog pripremnog perioda održati i jedan mini kamp početkom marta 2020.godine, gde će se sa minimum 5 treninga ubrzati proces uigravanje ekipe za dolazeću sezonu. Odmah nakon kampa očekuju se i dva skrimidža protiv ekipa iz Srbije, nakon čega možemo očekivati i određivanje startnih pozicija i dept-čart liste.

O svim novostima možete se informisati putem oficijalnih profila Plavih Zamjeva na socijalnim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/bluedragons.belgrade

Web: www.bluedragons.rs

Instagram:  https://www.instagram.com/bluedragonsbelgrade/

Srećne Božićne i Noovogodišnje praznike žele vam vaši Plavi Zmajevi. Provedite ih u miru i veselju, sa porodicama i najbližim i najdražim prijateljima. Vidimo se posle praznika!