Posle cetiri godine ponovo ce beogradski Plavi Zmajevi odmeriti snage sa Legionarima iz Sremske Mitrovice. Mec ce se odigrati u okviru sestog kola elitne prve lige Srbije, na terenu KBRK Ada Ciganlija sa pocetkom u 12:30.

Obe ekipe su do sada ostvarile odentican skor pobeda i poraza i samo ih pobeda ostavlja u trci za plejof, tako da motiva svakako nece nedostajati. Takodje i zdrvstveni bilten ekipa je prilicno ujednacen jer i Legionari i Zmajevi ulaze u mec sa dobrano proredjenim sastavima, sto momcima koji ce biti na terenu predstavlja u neku ruku i dodatan motiv.

Za sajt Plavih Zmajeva izjavu je dao kapiten odbrane LB Milos Josovic, koji se konacno oporavio od povrede koju je zaradio jos na pocetku utakmice drugog kola koju su Zmajevi odigrali protiv Indijanaca iz Indjije:

Za nas je plejof poceo odmah nakon debakla u 4-tom kolu, jer nas od tog momenta samo sve pobede vode do cilja koji smo zacrtali u januaru, tako da zbili redove i borimo se u svakoj utakmici kao da je poslednja. Ekipa Legionara iga sjajno ove sezone, pogotovu u napadu i bice veliki izazov da ih zadrzimo na prihvatljivom broju poena, medjutim ako budemo skoncentrisani i ako bude svako radio svoj posao ne sumnjam da je cilj ostvariv.