Kao što se moglo i očekivati u Indjiji je vidjen napet i neizvestan meč u kome su se ipak bolje snašli gosti iz Beograda. Zmajevi su dobru igru krunisali sa tri postignuta tačdauna ali i par ispuštenih šansi za mogućim većim brojem postignutih poena na terenu O.Š. Jovan Popović.

Prva četvrtina prošla je bez poena uz opipavanje igre napada i odbrane obeju ekipa. Do prvih poena i vodjstva dolazi ekipa Dragonsa nakon što je QB Džordž Boven pronašao Alesku Stanića kratkim pasom od 5yd koji je ipak bio dovoljan za poentiranje. Domaći tim konsolidovao je igru u napadu i nakon dugog drajva uspeo da uzvrati udarac beogradjanima nakon uspešnog pasa QBa Hilmana za Milana Andrića.

Dragonsi nastavljaju da pomeraju lance i osvajaju jarde u napadu odličnom igrom Bovena i veoma raspoloženih hvatača, te dolaze u novu prednost nakon pasa od nekih tridesetak jardi ka Staniću koji postiže svoj drugi pogodak. Nakon uspešno izvedenog PAT Uroša Jovića Dragonsi povećavaju prednost na 13-6.

Odbrana gostiju uspela je dva puta da zadrži navalu Indiansa unutar svojih 15 jardi i da u drugom poluvremenu zaštiti svoju end zonu i ostavi je netaknutu. Odličnu igru u odbrani pokazali su LB Željko Kostić i DL Rejmond Klaper, kao i defanzivni bekovi Marko Janković i Miloš Pejović koji je nadu domaćih za izjednačenjem ugasio presekavši pas Hilmana u end zoni.

Za konačan rezultat ponovo se pobrinuo hvatački korpus Dragonsa nakon 46 jardu dugog pasa Bovena za Ognjena Mitrovića.

Tim iz Beograda uspeo je da osvoji nešto manje od 400 yd u ovoj utakmici, a odličnu igru u napadu pružili su risiveri Aleksa Stanić (2 TD, 53yd) i Ognjen Mitrović (1 TD, 195 yd), uz naravno već pomenutog vodje napada Bovena (3TD uz 341 yd pasom i 35 yd trčanjem).

Sledeći meč Dragonsi igraju dolazećeg vikenda u Jagodini. Snage će odmeriti sa domaćim Black Hornets-ima u Subotu 4.Maja od 16:00h na terenu u Ribarima.