Sjajni univerzalac Jarrid Bryant WR/DB od ove sezone pridružiće se i stručnom štabu Zmajeva na poziciji defanzivnog koordinatora.
Jarrid donosi veliko iskustvo sa univerziteta Arizona Sun Devils i South Dakota Coyotes. Nakon koledža oprobao se u St. Louis Ramsima i Winipeg Blue Bombersima. Kada je u pitanju internacionalna karijera, igrao je u Nemačkoj najjačoj ligi GFL za ekipu Ravensburg Razorbacks, da bi nakon togao došao da igra za Zmajeve.

Od ličnih priznanja bio je više puta izabran za najboljeg defanzivnog beka i Impact player-a.
Prošle godine je pomogao stručnom štabu Zmajeva da dođu do titule šampiona Balkanske lige sa skorom 6-3 I takođe bio je deo stručnog štaba juniorskog tima Orlova sa kojima je stigao do finale Juniorske lige Srbije, ali su nažalost tu zaustavljeni.

Ovo je bila moja prva godina da sam bio i deo stučnog štaba i sveukupno je bilo dobro iskusto. To što sam bio koordinator odbrane je nešto što očekivao da će se desiti ovako rano, ali nisam mogao da propustim priliku da ove sezone i igram i da budem trener. Uživam da podučavam i pomažem igračima da se poboljšaju, posebno kao momak koji se mučio u svojim ranim godinama fudbala. Morao sam da rešim dosta stvari stvari i da tražim načine da se razvijem i postanem bolji izvan sopstvenog fudbalskog programa. To što sam radio toliko naporno i dobio tu priliku da se oprobam u NFL-u je bio dokaz da sam sve vreme imao ono što je trebalo. Sada samo želim da širim svoje znanje i iskustvo, kao i da pomognem u razvoju respektabilnog programa šampionata iz temelja. Radujem se ovoj sezoni i prilici da igram protiv nekih dobrih timovia ovde u Srbiji i na Balkanu -, rekao je JB.