Predrag Trajković biće i u 2023. godini zadužen za kondiciju i snagu naših seniora!

Rođen je u Nišu 1972. godine i sa sportom je krenuo da se bavi od svoje četvrte godine. Na početku je delovalo kao da su borilački sportovi za njega ali je na kraju završio u atletici. Sa prestankom atletske karijere završava i Fakultet fizičkog vaspitanja u Nišu. Potom počinje da radi kao atletski i kondicioni trener.

Sa Američkim fudbalom dolazi u kontakt davne 2013. u niškim Imperatorima. Gde osim kao kondicioni trener radi kao i pomoćni trener na skill pozicijama, ali i kao trener mladih fleg selekcija. Krajem 2019. i početkom 2020. prelazi u Beogradske Blue Dragonse kao kondicioni trener sa kojima je dva puta postao šampion Balkanske lige.

Pored uspeha sa klubom u Balkanskim šampionatima održao je brojne tribine na temu sportske pripreme igrača.

– U Plavim zmajevima osim na dodatnom usavršavanju u sportskom delu imam prilike da radim sa izuzetnim ljudima, kako sa trenerima tako i igračima. Po dolasku posebno mi je privukla atmosfera kluba, gde sam se već od prvih dana osetio kao kod kuće. Radna atmosfera, požrtvovanost igrača i trenera, kao i posvećenost znak su raspoznavanja ovog kluba, a prijateljski odnos posle treninga i utakmica je pečat. -, rekao je Trajković.